Kids Go Mindful

voor uw bedrijf

Als werkgever kunt u samen met Kids Go Mindful onze missie steunen door onze online trainingen aan te bieden aan uw personeel. De missie van Kids Go Mindful is het bevorderen van de mentale gezondheid en vitaliteit binnen en buiten het gezin. We willen ouders en kinderen meer bewust maken en tools geven om om te gaan met de alledaagse hectiek. Hiermee hopen we dat men positiever en bewuster in het leven staat met minder stress en dat wij zo een bijdrage leveren aan burn-out preventie.

 

De eerste module die we aanbieden is de 6-weekse ouder en kind training. Dit is een combinatie van yoga, mindfulness oefeningen, inzichten vanuit de pedagogiek en mindset theorie. Het is een complete training die je samen met je kind volgt om meer ruimte te maken voor ontspanning, plezier en liefdevolle aandacht voor elkaar. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 7/8  tot en met 12 jaar. Hierin leren ouders en kinderen beter om te gaan met allerlei lastige gevoelens, gedachten en emoties. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mailtje naar info@kidsgomindful.com

Contact.

Thank you, we will get back to you asap!

 

Wat brengt
Kids Go Mindful
uw organisatie?

Meer rust in de thuissituaties van uw werknemers


Bevordering van een goede work/life balance


Gunstige investering om ziekteverzuim
controleerbaar te maken


Positievere werknemers
 

Stressbestendige werknemers
 

Een familie die blij is met de werkgever
van uw werknemer

Waarom is ons platform juist nu zo belangrijk?

Ziekteverzuim door stress is er altijd geweest, maar juist nu werken mensen bijna altijd thuis en worden ze geconfronteert met de continue “samenwerking” met het gezin. Kinderen zijn altijd thuis en werknemers proberen te werken. Helaas zijn uw werknemers niet geschoold om ook leraar te zijn, dit in combinatie met hun eigen werk is bijna een onmogelijke job. Maar ook wanneer alles terug gaat naar het oude normaal is deze training zeer gewenst. We zullen weer volop mee moeten doen met de dagelijkse rat race en alle sociale aangelegenheiden die daarbij komen kijken. 

 

Een goede balans vinden is dus ultiem belangrijk. Wij bieden een unieke combinatie in aandachtstraining waarin kinderen met hun verzorgers/ouders participeren. Hierdoor komt er rust thuis en is uw werknemer beter bestendigd tegen de stress van deze uitdagende periode.

Werken aan je mindset en om leren gaan met stress - door middel van ademhalingstechnieken, mindfulness en yoga -  kan een grote rol spelen in het voorkomen van stress en burnouts.